Branche websites: Hoe werkt het?

Bij daar-so.nl houden we van helderheid. Daarom willen we je graag vertellen hoe een website bij ons werkt.

Wij hebben voor meerdere branches een website gemaakt. Deze website bevat professionele teksten en foto’s voor de meest voorkomende diensten binnen de branche. Een vakman is immers geen marketeer. Zo heb je in no-time een professionele website tegen lage kosten.

De inspiratie voor branchewebsites

Het idee voor branchewebsites is ontstaan uit een brainstormsessie tussen de oprichters van daar-so.nl en Google Nederland. Gezamenlijk concludeerden we dat de Nederlandse ondernemers vaak een verouderde website hebben, waardoor ze business mislopen. Maar hoe kan je deze groep ondernemers een simpele en effectieve oplossing bieden?

Branche websites

De oplossing vonden we samen in branchewebsites. Kant-en-klaar websites waar iedere ondernemer uit die branche meteen mee is geholpen. Wil je de website aanpassen en je onderscheiden? Daar is volop ruimte voor.

 

 

Ik heb al een website

Als je al een website hebt, maar deze is aan vernieuwing toe, dan kunnen we je helpen. Vaak is een website ongeschikt voor smartphones, wat al één goede reden is om deze te vervangen.

Onze site kan op hetzelfde domein de oude site vervangen. Wil je dit niet, dan kunnen we een nieuw domein voor je claimen. Foto’s, teksten en logo van de oude site kunnen we gebruiken op de nieuwe.

Ik heb nog géén website

Mooi, dan ben je op het juiste adres! Wij hebben namelijk al een kant-en-klare site voor je. Deze vullen we aan met informatie, logo en teksten specifiek over jouw bedrijf. We claimen een domeinnaam voor je en zorgen dat je online op de kaart komt te staan.

Sneller dan bij daar-so.nl zul je geen website online krijgen!

Hoe ga ik meer klanten halen uit de website?

daar-so.nl websites: Snel, Duidelijk, Actiegericht!

Iedere potentiële klant heeft internet. Feit. En dit gebruiken ze als ze een oplossing zoeken voor een probleem. Google geeft ze de gewenste resultaten op een presenteerblad. Sta je niet vooraan in de rij, dan is de kans groot dat je deze potentiële klus misloopt.

“Ik ga verhuizen. Waar zit in mijn nieuwe stad een goede hovenier?”

daar-so.nl kan je helpen op te vallen in Google, maar alleen dat is niet genoeg: Eenmaal op de website beslist de potentiële klant of ze je goed genoeg vinden voor de klus. Daar zijn onze websites jouw hulpmiddel om deze lead te scoren. Snel, duidelijk en actiegericht. De drie ingrediënten voor een top website.

 

 

 

 

Doelgericht en professioneel online

daar-so.nl

bestaat uit online marketeers. Doelgerichtheid en efficiëntie zitten in ons DNA. Met onze tools zorgen dat we jouw website en jouw bedrijf online succesvol maken.

Google AdWords

We weten precies hoeveel mensen er in jouw buurt zoeken naar jouw diensten, en hoe we ze naar je site kunnen halen. Dit doen we met Google AdWords, een bewezen succesmiddel waarmee je morgen al bovenaan in de zoekmachine kunt staan.

Google Analytics

Wij zorgen dat we alles weten wat er op je website gebeurt. Door naar deze cijfers te kijken zien we waar aanpassingen nodig zijn op de website, of welke pagina’s juist heel goed werken. Een website is nooit af, en met deze cijfers weten waar we aan moeten werken.

De techniek achter onze sites

Supersnelle websites, gemaakt om leads te scoren

Er zijn vele manieren om websites te bouwen. Wij hebben gekozen voor een oplossing die het zo makkelijk mogelijk maken snel jouw website op te leveren. Immers, wat goed is voor velen, is goed voor één. Zo houden we de snelheid hoog en de kosten laag.

Onze branchewebsites zijn in beginsel al goed, kant-en-klaar zo u wilt. Maar binnen het vaste template zijn er genoeg opties om de site persoonlijker te maken zodat deze matcht met je bedrijf.

Vanuit onze marketingachtergrond weten we wat een website succesvol maakt. Eenvoud is hierin erg belangrijk. Vanuit dit oogpunt hebben we ons platform gemaakt, en dat heeft geresulteerd in een supersnelle website die gemaakt is om leads te scoren.

Wat wil je als ondernemer nog meer?

 

 

 

Het verhaal achter de branchewebsites

Onze branchewebsites zijn net even anders dan de ‘normale’ website. Het voordeel zit er in dat veel ondernemers in dezelfde branche min of meer dezelfde diensten aanbieden. Je hoeft dus niet altijd met een leeg canvas te beginnen.

Uit een brainstormsessie met Google Nederland kwam het idee voort om per branche één website te maken, die vervolgens naderhand kan worden aangepast. Zo is iedere ondernemer meteen professioneel online, en is er ook nog de kans om een eigen draai te geven aan de website.

Als online marketeers is onze ervaring dat websites niet actiegericht zijn en niet meteen de juiste informatie bieden. Bedrijven die online succesvol maken van hun kijkers kopers. De eerste indruk is hierin erg belangrijk. Al onze websites zijn daarom snel, mobielvriendelijk, eigentijds en actiegericht. Kortom, gereed om jouw bedrijf in de kijker te spelen.

Meer informatie

Pakket 1: Branchesite Basis

€ 399

 

Uw eigen .nl domein


100% Mobielvriendelijk en veilig


Google Analytics setup


Setup Google AdWords

 

 

 

 

 

Meer informatie

Pakket 2: Branchesite Plus

€ 499

 

Uw eigen .nl domein


100% Mobielvriendelijk en veilig


Google Analytics setup


Setup Google AdWords


+ Inrichten Google Mijn Bedrijf


+ Uw eigen diensten en foto’s

 

 

Meer informatie

Pakket 3: Branchesite All-In

v.a. € 599

 

Uw eigen .nl domein


100% Mobielvriendelijk en veilig


Google Analytics setup


Setup Google AdWords


+ Inrichten Google Mijn Bedrijf


+ Uw eigen diensten en foto’s


+ Aanvullende marketingdiensten

Meer informatie

Bovenstaande pakketten zijn altijd i.c.m. daar-so.nl Weblicentie

Veilig en snel online: €348 per jaar

  • Hosting
  • Updates
  • Domeinnaam
  • Licenties
  • Verbeterde content

Aanbevolen optie:

G-suite: €48 per inbox per jaar

  • Alle Google diensten (Gmail, Agenda, Groups, Analytics etc)
  • Tot 30 aliassen per account

Ja, ik ben nieuwsgierig

Ik wil meer uit mijn website halen

Ik wil werken met experts

Ik wil alles onder één dak

Ik wil snel online

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.