Daar Succesvol Online


Daar[so] is een dochteronderneming van Daar Online Media, een online marketingbureau uit Groningen. Daar[om] specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven, waar ze inmiddels de Google Premier Partner-status mee hebben verdiend. Toen daar[om] in 2017 haar 4-jarig bestaan vierde, is besloten een speciale bedrijfstak op te richten voor het maken van websites.

Ons Team

Daar[so] werkt inmiddels met een team van vijf online specialisten. Binnen daar[so] richten wij ons voornamelijk op het maken van succesvolle websites, maar we hebben ook de kennis in huis om méér voor onze klanten te doen. Zo kunnen we helpen bij alle andere onderdelen die de marketing van onze klanten naar een hoger plan kan tillen.

Naast ons eigen team hebben we nauw contact met de specialisten van daar[om]. Onderling vullen onze specialismes en kwaliteiten elkaar aan. Omdat we ‘familie’ zijn, zijn de lijnen kort en kan er zeer snel worden geschakeld.

Hoe is daar[so] ontstaan?

Al sinds 2014 werkt moederbedrijf daar[om] nauw samen met Google. Eerst vooral op het gebied van kwaliteitsverbetering van de AdWordscampagnes, maar later ook aan grotere gezamenlijke projecten. Vele van die projecten zijn gericht om het MKB te helpen ook online succes te halen. Zo hebben we met Google een project opgezet om ondernemers binnen een bepaalde branche aan een goede, snelle website te helpen: onze Branchewebsites. Deze voldoen aan alle eisen van Google om succesvol te zijn: Snel, mobielvriendelijk en actiegericht. Dit project smaakte naar meer.

In 2016 zag daar[so] het levenslicht. Wij focussen op het maken van goede websites. Voor bepaalde branches, maar ook voor iedere ondernemer die voor zijn/haar unieke bedrijf een website nodig heeft. De website is de basis, maar daarnaast helpen we je verder met je marketing.

Ja, ik ben nieuwsgierig

Ik wil meer uit mijn website halen

Ik wil werken met experts

Ik wil alles onder één dak

Ik wil snel online

Neem contact op

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.