Onze maatwerk websites

Als online marketeers is onze ervaring dat websites niet actiegericht zijn en niet meteen de juiste informatie bieden. Bedrijven die online succesvol maken van hun kijkers kopers. De eerste indruk is hierin erg belangrijk. Al onze websites zijn daarom snel, mobielvriendelijk, eigentijds en actiegericht. Kortom, gereed om jouw bedrijf in de kijker te spelen.

Vraag een website aan!

Wat is maatwerk?

‘Maatwerk website’ is een erg breed begrip. Een simpele blogsite of super geavanceerde website met diverse gekoppelde databases: allemaal maatwerk, variërend in prijs van €500 tot vele duizenden euro’s. Bij daar-so.nl leveren we websites die alles bieden om meer business uit te halen.

Door kritisch te kijken wat een website succesvol maakt, bieden we juist die functies aan die direct bijdragen aan succes. Dit betekent een doeltreffend design, zeer uitgebreid contactformulier en een gebruiksvriendelijk CMS.

Techniek

Onze websites maken gebruik van de WordPress-core. Om grip te hebben op updates, snelheid en betrouwbaarheid, zijn eigenlijk alle functionaliteiten op ons platform door onze eigen programmeurs gemaakt.

Resultaten & Conversies

Meetbaar resultaat is de hoeksteen van een succesvolle website. Daarom worden al onze websites opgeleverd met een volledig ingericht Google Analytics account. Wil je écht alles weten en meten? Dan kunnen we ook Google Tagmanager voor je installeren.

Optimale vindbaarheid

Goede vindbaarheid in Google is belangrijk, maar ook erg lastig. Naast de websites technisch tip-top te maken, proberen we samen met jou je website zo logisch en duidelijk mogelijk op te bouwen. Dit vindt Google prettig, dus zal je ook betere posities krijgen in de zoekmachine.

Pakket 1: Nieuwe website

€1799

 

Resultaatgerichte vormgeving


100% Mobielvriendelijk en veilig


Google Tagmanager setup


Migratie 20 pagina’s


Overzetten content: teksten & foto’s

Meer informatie

Pakket 2: Website Extra

€2299

 

Resultaatgerichte vormgeving


100% Mobielvriendelijk en veilig


Google Tagmanager setup


Migratie 20 pagina’s


+ Herstructureren menu en pagina’s

Meer informatie

Pakket 3: Website All-in

€2799

 

Resultaatgerichte vormgeving


100% Mobielvriendelijk en veilig


Google Tagmanager setup


+ Herstructureren menu en pagina’s


+ Content: 10 SEO-teksten 

Meer informatie

Bovenstaande pakketten zijn altijd i.c.m. daar-so.nl Weblicentie

Veilig en snel online: €300 per jaar

  • Hosting
  • Updates
  • Domeinnaam
  • Licenties
  • Dagelijkse backup

Aanbevolen optie:

G-suite: €48 per inbox per jaar

  • Alle Google diensten (Gmail, Agenda, Groups, Analytics etc)
  • Tot 30 aliassen per account

Inrichten Google Mijn Bedrijf: €99

Je zet jezelf letterlijk op de kaart door je bedrijf kenbaar te maken bij Google. Wij zorgen dat je bedrijf netjes en juist wordt gepresenteerd als men via Google naar je zoekt.

Email: Google G-Suite

Met Google G-Suite gebruik je de uiterst vriendelijke Gmail mailboxen, maar mag je ook gebruik maken van de Google Drive clouddienst, werk je samen in spreadsheets en documenten, en nog veel meer.

 

Meer weten over G-Suite

Google Mijn Bedrijf

Je zet jezelf letterlijk op de kaart door je bedrijf kenbaar te maken bij Google. Wij zorgen dat je bedrijf netjes en juist wordt gepresenteerd als men via Google naar je zoekt. Ook verzamel je belangrijke reviews via Google Mijn Bedrijf.

 

Meer weten over Google Mijn Bedrijf

Google Tag Manager

Met Google Tag Manager kun je nog meer data uit je website halen dan met alleen Analytics. Meet hoe vaak men klikt op je emailadres, hoe vaak mensen je bellen vanaf de mobiele site. Met deze tool maak je je website nóg succesvoller.

 

Meer weten over Tagmanager

Speciale vormgeving

Wil jij echt iets speciaals maken van je nieuwe website? Dan gaan we daar samen voor zorgen. We ruimen extra tijd in om je nieuwe website tot een pareltje te maken. Van brainstorm tot creatie zorgen we voor een optimaal resultaat.

 

Meer weten over vormgeving

Professionele teksten

Zorg voor duidelijke pagina’s én word goed vindbaar in Google. Wij schrijven professionele teksten die SEO-vriendelijk zijn, inclusief metadescriptions. We plaatsen ze ook meteen voor je op de site.

 

Meer weten over SEO teksten

Contentmigratie

Heb je veel goede content en wil je die meenemen naar je nieuwe site? Wij helpen je deze over te zetten. Ook zorgen we voor 301 redirects om je Google ranking te behouden. Méér dan 20 pagina’s? Dan spreken we samen een prijs af.

 

Meer weten over contentmigratie

Voorbeelden

Ja, ik ben nieuwsgierig

Ik wil meer uit mijn website halen

Ik wil werken met experts

Ik wil alles onder één dak

Ik wil snel online

Neem contact op

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.