Online Marketing

Een website zonder bezoekers levert je bedrijf niets op. Via verschillende online marketingdiensten kun je er voor zorgen dat jouw website opvalt bij potentiële klanten.

Vraag marketingadvies aan!

Wat is online marketing?

Online Marketing bestaat uit veel verschillende soorten diensten. Als overeenkomst hebben die dat ze jouw website en bedrijf online meer rendement laten behalen. Dit kan zijn door adverteren in Google, aanwezigheid op social media, professioneel geschreven teksten voor op je website, en nog veel meer.

Daar[so] is zusterbedrijf van daar[om], een Google Premier Partner, gespecialiseerd in het optimaal helpen van het MKB in Nederland en daarbuiten. Maak gebruik van onze ervaring en laat ook jouw bedrijf online succesvol worden!

Google Tag Manager

Met Google Tag Manager kun je nog meer data uit je website halen dan met alleen Analytics. Meet hoe vaak men klikt op je emailadres, hoe vaak mensen je bellen vanaf de mobiele site.

 

Meer weten over Tagmanager

Professionele Nieuwsbrief

Hou je klanten en prospects op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en je nieuwste producten/diensten. Wij ontwerpen een template voor je en helpen je op weg met je eerste campagne.

 

Meer weten over nieuwsbrieven

SEO teksten

Professioneel geschreven teksten voor op je website, inclusief metatitle en metadescription. Dit verbetert de gebruikerservaring én de vindbaarheid

 

Meer weten over SEO teksten

Bedrijfsfilm

Vanaf €499

Laat een professionele bedrijfsfilm maken via onze partners. Deze kun je goed gebruiken om je bedrijf online snel en duidelijk te presenteren. Wil je meer dan de basic film en voice-over? Alles is mogelijk!

 

Meer weten over bedrijfsfilms

Professionele fotografie

Vanaf €299

Laat je bedrijf netjes en creatief op de foto zetten door onze fotograaf. Dit maakt niet alleen je website mooier, maar dient als perfect presentatiemateriaal voor je bedrijf.

 

Meer weten over fotografie

Ja, ik ben nieuwsgierig

Ik wil meer uit mijn website halen

Ik wil werken met experts

Ik wil alles onder één dak

Ik wil snel online

Neem contact op

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.