Over ons

Snelle websites die goed converteren. Dat is daar-so.nl. Wij maken websites voor het MKB tegen scherpe tarieven. Met onze website pakketten ben je in 45 dagen online. We hebben veel website kennis binnen ons ontwikkelteam en kunnen daardoor ook maatwerk websites aanbieden. Lees hieronder meer over wie we zijn & wat we elke dag doen voor ruim honderd tevreden klanten.

Ons Team

daar-so.nl werkt inmiddels met een team van acht online specialisten. Binnen Daar-so.nl richten wij ons voornamelijk op het maken van succesvolle websites, maar we hebben ook de kennis in huis om méér voor onze klanten te doen. Zo kunnen we helpen bij alle andere onderdelen die de marketing van onze klanten naar een hoger plan kan tillen. Naast ons eigen team hebben we nauw contact met de specialisten van Daar-om.nl. Onderling vullen onze specialismen en kwaliteiten elkaar aan. Omdat we ‘familie’ zijn, zijn de lijnen kort en kan er snel worden geschakeld.

Waar wij goed in zijn

In het maken van snelle & goed converterende websites natuurlijk! Converteren houdt in dat bezoekers ook klanten worden. Websites gemaakt door daar-so.nl zijn een duidelijk onderdeel van je marketing, niet voor niets heb je bij ons zowel je website als je online marketing onder één dak.

Support

Ook nadat je website gereed is & online staat helpen we je graag verder. Wil je bijvoorbeeld extra pagina’s toevoegen en heb je hier zelf geen tijd voor? Of wil je nieuwe foto’s laten maken omdat je bijvoorbeeld een nieuw kantoor bent betrokken. Of wil je de website uitbreiden met specifieke functionaliteiten omdat je bedrijf groeit? Bel ons! Werkzaamheden voeren wij uit in overleg of op jullie verzoek, dus
zonder vaste maandelijkse kosten. De minimale tijd die in rekening wordt
gebracht bedraagt 30 minuten per supportvraag. De werkzaamheden worden
achteraf gefactureerd. Er geldt geen no cure no pay-voorwaarde. Het aantal
benodigde uren zal in overleg worden ingeschat. Indien wij verwachten dat een
supportverzoek langer dan vier uur duurt om op te lossen, dan zullen we voordat
we het werk inplannen vragen om een akkoord. Als we verwachten het verzoek
binnen vier uur te kunnen afhandelen, dan wordt dit werk direct ingepland.

Hoe is daar-so.nl ontstaan?

daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. daar-om.nl specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven, waar ze inmiddels de Google Premier Partner-status mee hebben verdiend. Toen Daar-om.nl in 2017 haar 4-jarig bestaan vierde, is besloten een speciale bedrijfstak op te richten voor het maken van websites.

Al sinds 2014 werkt moederbedrijf daar-om.nl nauw samen met Google. Eerst vooral op het gebied van kwaliteitsverbetering van de AdWords campagnes, maar later ook aan grotere gezamenlijke projecten. Vele van die projecten zijn gericht om het MKB te helpen ook online succes te halen. Zo hebben we met Google een project opgezet om ondernemers binnen een bepaalde branche aan een goede, snelle website te helpen: onze Branchewebsites. Deze voldoen aan alle eisen van Google om succesvol te zijn: Snel, mobielvriendelijk en actiegericht. Dit project smaakte naar meer.

In 2016 zag daar-so.nl het levenslicht. Wij focussen op het maken van goede websites. Voor bepaalde branches, maar ook voor iedere ondernemer die voor zijn/haar unieke bedrijf een website nodig heeft. De website is de basis, maar daarnaast helpen we je verder met je marketing.

7

Scroll over de afbeelding om het team te bekijken

Ons kantoor

We werken vanuit de mooiste stad van Nederland: Groningen. Groningen de Koningen, maar afstand geen rol in onze online werkwijze. Onze klanten zitten door heel Nederland, tot in Limburg aan toe. Maar afstand speelt geen rol we hebben een gezellig en informeel kantoor in het zuiden van Groningen. Wees altijd welkom om een keer kennis te maken als je in de buurt bent.

Contact

  • Door het achterlaten van de URL van je website kunnen wij gerichter antwoord geven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

daar-so.nl

Kennis maken

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen

Je kunt ons mailen

Op werkdagen bereikbaar

050 211 2646

Telefonisch contact opnemen

Contact

Meer weten?

Mail

Stuur een mail

Contact

Meer weten?

Mail

Stuur een mail

Contact

Meer weten?

Mail

Stuur een mail