Veelgestelde vragen

Bij daar[so] houden we van helderheid. Daarom willen we je graag vertellen hoe een website bij ons werkt.

Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen.
Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Bel of mail ons dan, we leggen het je graag uit!

Wat is een branchewebsite?

Een branchewebsite is een website die bruikbaar is voor ondernemers binnen een bepaalde vakgebied. Bijvoorbeeld hoveniers of stukadoors.

Het idee voor branchewebsites is ontstaan uit een brainstormsessie tussen de oprichters van daar[so] en Google Nederland. In feite zijn het kant-en-klaar websites waar iedere ondernemer uit die branche meteen mee is geholpen. Wil je de website aanpassen en je onderscheiden? Daar is volop ruimte voor.

 

 

Ik heb al een website

Als je al een website hebt, maar deze is aan vernieuwing toe, dan kunnen we je helpen. Vaak is een website ongeschikt voor smartphones, wat al één goede reden is om deze te vervangen.

Onze site kan op hetzelfde domein de oude site vervangen. Wil je dit niet, dan kunnen we een nieuw domein voor je claimen. Foto’s, teksten en logo van de oude site kunnen we gebruiken op de nieuwe.

Ik heb nog géén website

Mooi, dan ben je op het juiste adres! Wij hebben namelijk al een kant-en-klare site voor je. Deze vullen we aan met informatie, logo en teksten specifiek over jouw bedrijf. We claimen een domeinnaam voor je en zorgen dat je online op de kaart komt te staan.

Sneller dan bij daar[so] zul je geen website online krijgen!

Hoe ga ik meer klanten halen uit de website?

Daar[so] websites: Snel, Duidelijk, Actiegericht!

Iedere potentiële klant heeft internet. Feit. En dit gebruiken ze als ze een oplossing zoeken voor een probleem. Google geeft ze de gewenste resultaten op een presenteerblad. Sta je niet vooraan in de rij, dan is de kans groot dat je deze potentiële klus misloopt.

“Ik ga verhuizen. Waar zit in mijn nieuwe stad een goede hovenier?”

Daar[so] kan je helpen op te vallen in Google, maar alleen dat is niet genoeg: Eenmaal op de website beslist de potentiële klant of ze je goed genoeg vinden voor de klus. Daar zijn onze websites jouw hulpmiddel om deze lead te scoren. Snel, duidelijk en actiegericht. De drie ingrediënten voor een top website.

 

 

Ja, ik ben nieuwsgierig

Ik wil meer uit mijn website halen

Ik wil werken met experts

Ik wil alles onder één dak

Ik wil snel online

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.