Website laten maken?

Bel direct

Drie duidelijke website pakketten.

Welk pakket kies jij

We hebben gekozen om te werken met pakketten omdat dit perfect past bij onze doelgroep: het MKB. Voordeel voor onze klanten is dat we niet steeds opnieuw het wiel hoeven uit te vinden. Doordat veel onderdelen in onze werkwijze gestandaardiseerd zijn kunnen we snel opleveren. Snel? Ja, de websites binnen pakket 1 en 2 zijn met 45 dagen gereed!

Neem contact op

Wil je als klant toch maatwerk en heb je bepaalde wensen die niet binnen een standaardpakket vallen? Kies dan voor pakket 3. Na het inventariseren van de wensen maken we een duidelijke urenbegroting en offerte.

En wist je dat elke daar-so.nl website mobielvriendelijk en resultaatgericht wordt gebouwd? Daarnaast maak je als klant gebruik van het Content Management Systeem WordPress. Hiermee kun je zelf je website makkelijk uitbreiden en elke dag een stukje beter maken.

Goed op weg pakket

We bouwen een professionele website met een specifiek design voor de homepage, overzichtspagina, algemene contentpagina en contactpagina. Binnen deze designs kan de website gevuld worden. Optioneel kunnen wij teksten en foto’s plaatsen, maar dit kun je uiteraard ook intern organiseren. Inclusief gebruiksvriendelijk CMS; WordPress.

 

Euro 1.799

Succesvol online pakket

Naast wat we doen in het goed op weg pakket bieden we in dit pakket twee extra pagina designs, wil je bijvoorbeeld je projecten of vacatures op een unieke manier presenteren, dan is dat met dit pakket heel goed mogelijk. Aanrader als je een uitgebreidere website wilt.

 

Euro 2.499

Website op maat

Binnen dit pakket is (bijna) alles mogelijk. Geschikt voor grotere websites of voor websites waarbij specifieke technische functionaliteiten nodig zijn. Na een persoonlijk intakegesprek bieden we je een maatwerk voorstel aan met een vaste prijs en duidelijke planning.

 

Op afspraak

Na een persoonlijk intakegesprek bieden we je een maatwerk voorstel aan met een duidelijke urenbegroting en planning

Mobielvriendelijk

Resultaatgericht

Goed vindbaar

Contact

  • Door het achterlaten van de URL van je website kunnen wij gerichter antwoord geven
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

daar-so.nl

Kennis maken

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen

Je kunt ons mailen

Op werkdagen bereikbaar

050 211 2646

Telefonisch contact opnemen

Contact

Meer weten?

Mail

Stuur een mail