Website laten maken?

Bel direct

Drie duidelijke website pakketten.

Welk pakket kies jij

We hebben gekozen om te werken met pakketten omdat dit perfect past bij onze doelgroep: het MKB. Voordeel voor onze klanten is dat we niet steeds opnieuw het wiel hoeven uit te vinden. Doordat veel onderdelen in onze werkwijze gestandaardiseerd zijn kunnen we snel opleveren. Snel? Ja, de websites binnen pakket 1 en 2 zijn met 45 dagen gereed!

Neem contact op

Wil je als klant toch maatwerk en heb je bepaalde wensen die niet binnen een standaardpakket vallen? Kies dan voor pakket 3. Na het inventariseren van de wensen maken we een duidelijke urenbegroting en offerte.

En wist je dat elke daar-so.nl website mobielvriendelijk en resultaatgericht wordt gebouwd? Daarnaast maak je als klant gebruik van het Content Management Systeem WordPress. Hiermee kun je zelf je website makkelijk uitbreiden en elke dag een stukje beter maken.

Goed op weg pakket

Dit pakket is uitstekend geschikt voor websites tot maximaal 10 pagina’s. Wij plaatsen de bestaande of aangeleverde teksten & foto’s op elke pagina’s en presenteren drie type designs, voor zowel de homepage, de contactpagina en een detailpagina naar keuze.

 

Euro 1.799

Succesvol online pakket

Dit pakket bevat alles wat ook in het Goed op weg pakket zit. Additioneel maken we een aanvullend pagina design, wil je bijvoorbeeld je projecten of vacatures op een unieke manier presenteren, dan is dat met dit pakket heel goed mogelijk. Daarnaast vullen we 20 pagina’s met bestaande of aangeleverde foto’s en teksten.

 

Euro 2.499

Website op maat

Binnen dit pakket is (bijna) alles mogelijk. Geschikt voor grotere websites of voor websites waarbij specifieke technische functionaliteiten nodig zijn. Na een persoonlijk intakegesprek bieden we je een maatwerk voorstel aan met een vaste prijs en duidelijke planning.

 

Op afspraak

Na een persoonlijk intakegesprek bieden we je een maatwerk voorstel aan met een duidelijke urenbegroting en planning

Mobielvriendelijk

Resultaatgericht

Goed vindbaar

Contact

  • Door het achterlaten van de URL van je website kunnen wij gerichter antwoord geven

daar-so.nl

Kennis maken

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen

Je kunt ons mailen

Op werkdagen bereikbaar

050 211 2646

Telefonisch contact opnemen